Ronde 13: Site Stats

Omdat ik ronde 13 vanwege wat fysiek ongemak (rug) afwezig was, dit keer geen verslag. Wel de uitslagen en standen. Nu iets over de getalletjes van de website. Er zijn een paar mensen die toegang hebben tot de site en er iets op kunnen plaatsen. Bij het opstarten van WorldPress, zoals het programma heet, kom je ook de Site Stats tegen (zie foto).

Daarop kun je zien hoe vaak de site bekeken wordt. Op woensdag, na de interne competitie is dat aan het einde van de avond, vaak zo tegen de 150 keer aan met uitschieters naar de 200 toe. Op de zaterdag na een externe ronde komt de teller vaak boven de 200 views. Dat betekent dat de site niet alleen door de eigen leden, maar ook door andere belangstellenden, wordt bekeken. De drukste dag, hoewel ik niet weet welke dag dat was, kende een ‘score’ van 249 views. In totaal is de site nu 25.182 keer bekeken and still counting.

Rest mij iedereen hele goede feestdagen te wensen en hopelijk allemaal weer in goede gezondheid terug op de clubavond dinsdag 8 januari en/of bij het snelschaaktoernooi op zaterdag 12 januari.

C1R13Ranglijst C1R13Uitslagen