Jochem Mullink kampioen

Hoewel dat eigenlijk voor de laatste ronde al vaststond is Jochem na 33 ronden clubkampioen geworden . Het is voor Jochem alweer de vierde titel. In de laatste ronde won Jochem van Alfred Schley. Henri Abbink en Klaudio Kolakovic wonnen ook en hun tweede en derde plaats kwam ook niet meer in gevaar.

In de B-groep kwam Oscar Wamelink niet in actie, maar zijn eerste plaats had hij al eerder veiliggesteld. Dick Boogaard werd hier tweede en Thiemen Dekker derde. Alfred Schley stond er in deze groep ook goed voor, maar hij speelde te weinig partijen.

In de C-groep kon Henk te Brinke zich een nederlaag in ronde 33 permitteren om Lauri en Erik Maris, die beide niet speelden, voor te blijven. De D-groep tenslotte werd een prooi voor nestor Jaap Wolters, die Jan Willen Klein Poelhuis en David Poole voorbleef.

WSG gaat zich nu opmaken voor zes weken Zomerschaak.

Uitslagen ronde 33: Alfred Schley-Jochem Mullink 0-1, Henri Abbink-Mark Burgers 1-0, Bert te Sligte-Klaudio Kolakovic 0-1, Reinhard Cvetkovic-Dick Boogaard 1-0, Henk te Brinke-Han Schuurmans 0-1, Thiemen Dekker-Gerard Klein Langenhorst 1-0, Jan Willem Klein Poelhuis-Jaap Wolters 1-0, Ulf Bierkämper-David Poole 0-1, Henk van Beek-Jan Eckhardt 0,5-0,5, Kay Ruesink-Dick Labee 0,5-0,5, Paul Dekker-Freek Deunk 1-0.

Eindstand volgt later.