Zes weken Zomerschaak bij ’t Weurden

Na afloop van de reguliere competitie gaat WSG zes weken zomerschaken. Iedereen kan daar aan meedoen, zowel leden als niet leden, jong, oud, ervaren schaken en beginner. Zomerschaak is voor laatstgenoemde groep een mooie gelegenheid kennis te maken met schaken en de schaakclub.

Vanaf dinsdag 11 juni kunnen er zes dinsdagen drie partijen worden gespeeld. Beide spelers krijgen daarvoor 25 minuten per persoon. De eerste ronde begint om 19.30 uur, en daarna ongeveer om 20.15 en 21.00 uur. Het aantal te spelen rondes per avond is vrij, eerder ophouden of later beginnen is dus ook mogelijk. WSG speelt Zomerschaak bij

’t Weurden, Weurden 1 in Winterswijk. Bij mooi weer wordt indien mogelijk buiten gespeeld. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.

De eerste speelavond was Marcel Krosenbrink het meest succesvol, hij won als enige driemaal. Gerard Harbers en Jochem Mullink scoorden 2 uit 2. In de B-groep hebben Oscar Wamelink, Henk te Brinke en Alfred Schley 67%. In de C-groep heeft nog niemand punten gepakt en is de strijd volledig open.