Ronde 33: Kampioenen bekend

Na een spannende strijd om de titel clubkampioen WSG 2017-2018 gaat die eer naar Klaudio Kolakovic. Met een overwinning in de laatste ronde op Oscar Wamelink kwam zijn lichte voorsprong op de ranglijst niet meer in gevaar. Tweede werd Jochem Mullink, na drie eerdere titels op rij en derde -op enige afstand- volgt Marcel Krosenbrink.


Klaudio clubkampioen WSG!

In de B-groep werd Bert te Sligte de winnaar. De C-groep was een prooi voor de talentvolle Evi Maris, die daarmee meteen de hoogste ‘Maris’ op de ranglijst is en de D-groep werd verdienstelijk gewonnen door de eveneens talentvolle Thiemen Dekker, die tijdens het seizoen is ingestroomd. Allen proficiat.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de ledenvergadering. Deze is op 28 augustus 2018 bij Willinks, aanvang 19.30 uur. De aftrap van het nieuwe seizoen 2018-2019 wordt gehouden op dinsdag 4 september.

Vanaf volgende week is er zes weken lang zomerschaak, hier kan iedereen aan meedoen. Daarover later meer. Trouwens tot aan de ledenvergadering kan er sowieso iedere dinsdagavond worden geschaakt. Er zijn altijd wel leden die tegen elkaar willen spelen en/of er wordt een snelschaaktoernooitje gehouden.

C1R33Uitslagen C1R33Ranglijst