Ronde 3: Afbreken

Door omstandigheden heb ik geen verslag gemaakt. Dat zal overigens nog wel eens vaker voorkomen dit seizoen. Het schaakt namelijk wat prettiger. Wel nog even wat informatie. Nieuw de afgelopen ronde was de deelname van Nomte Gumbo. Nomte, ook vanaf hier, welkom bij het WSG en veel schaakplezier.

Omdat we een kwartier eerder het gebouw uit dienen te zijn dan bij Willinks (nu 23.30 uur) zal een partij toch onverbiddelijk afgebroken dienen te worden als de klok die kant opkruipt. Het is nog (net) niet gebeurd, maar ik denk dat het wel een keer het geval zal zijn. Zo tegen 23.20 – 23.25 uur kom ik met de envelop alvast die kant op. Mocht ik er niet zijn, de enveloppen liggen achterin de competitiemap. We hebben binnen het bestuur wel even overwogen het speeltempo iets aan te passen, maar gaven er de voorkeur aan om het eerst even aan te zien. (HvdL)

De laatste twee partijen
Jochem Mullink zet Henri Abbink mat!
Tim Witteveen lijkt het te houden tegen Bert te Sligte, die weliswaar twee pionnen meer heeft maar ook een tripel-pion. Het paard is echter sterker dan de loper.