Ronde 24: Titanenstrijd

Tot het bittere eind werd er gestreden op de eerste twee borden (zie foto). De rest was al lang klaar, maar bij Jochem Mullink. Klaudio Kolakovic, Marcel Krosenbrink en Han Schuurmans bleef het spannend. Zowel Han als Klaudio hebben een beter resultaat laten glippen, sterker nog ze bleven beiden met lege handen achter. Dat was niet helemaal volgens het strijdbeeld. Maar zo kan het gaan. De een zal er beter om geslapen hebben dan de ander. De competitie is nog niet beslist.
Dit keer waren er relatief veel remises. Die sla ik maar even over. Henri Abbink zette Joachim Musholt onder druk en na lang laveren kon hij een stuk winnen en gaf Joachim op. Routinier Bert te Sligte won van Erik Maris. Stefan Teloeken had niet veel moeite met Frank Roodzant en Thiemen Dekker kwam op 9 uit 9 dankzij een knappe overwinning op Jan Willem Klein Poelhuis. Rob Voogd had het geluk dat Jaap Wolters een foutje maakte. Jan Eckhardt veroverde genoeg materiaal tegen Henk Wiggers, om de partij te beslissen. Patrick Schoenmakers gaf Ulf Bierträger weinig kans en speelde de partij geconcentreerd uit. Ook Damy Voogd won van een andere recente nieuwkomer en wel van Daniël Barachtsjansky.
Volgende week is het ronde 25 en wordt tevens de halve bekerfinale gespeeld tussen Dick Boogaard – Jochem Mullink en Arjan van Lith – Stefan Teloeken.
C1R24Uitslagen C1R24Ranglijst