Ronde 20: Koplopers vergroten voorsprong (2)

Omdat ik zelf niet op de clubavond was, kan ik ook geen impressie geven van het verloop van de twintigste ronde. Er werden twee bekerwedstrijden gespeeld en Stefan Teloeken en Arjan van Lith hebben inmiddels de halve finale bereikt. De andere twee spelers worden in een van de komende ronden bekend.

De top 3; Klaudio Kolakovic, Jochem Mullink en Marcel Krosenbrink wonnen alle drie hun partijen, daarmee houden ze meteen hun tegenstanders op afstand, ook omdat op bord 4 en 5 remise werd gespeeld. Daarmee zetten de drie eerder genoemden een aardig stap om de afstand op de ranglijst te vergroten. De koptitel van vorige week kon hierdoor nogmaals worden gebruikt.

Henrik Loesing, oud clubkampioen en al jaren verdienstelijk eerste teamspeler, is ook weer mee gaan doen aan de interne competitie. Dat maakt deze nog interessanter. Welkom terug, Henrik.
In cyclus 2 worden nog ronde 21 en 22 gespeeld. Daarna begint de derde en laatste cyclus die ook uit 11 partijen bestaat. Men kan elkaar dan weer ontmoeten, dus ook voor de derde keer. Wie zich afvraagt wat het + en het – betekent bij de indeling: Je krijgt een plusje als je al eerder tegen die tegenstander hebt gespeeld, met een minnetje heb je de tegenstander dit seizoen nog niet gehad. Tot dinsdag!

C1R20Uitslagen C1R20Ranglijst