Kwartfinale compleet

Twee weken uitstel vanwege de tijdelijk strengere Coronamaatregelen had geen effect op de deelname aan de tweede bekerronde. Alle geplande wedstrijden werden gespeeld . Marcel Krosenbrink, Mark Burgers en Henk te Brinke hoefden door een gunstige loting niets te doen om tot de kwartfinale door te dringen, op vijf borden werd echt gestreden om de punten. En vaak werd het een spannende strijd. Peter Hoens won met nog een paar seconden op de klok van Thiemen Dekker en ook
Lauri Maris moest tot in de tijdnoodfase strijden om Hennie Meijer te verslaan. De loting voor de kwartfinale, die voor 26 januari staat gepland, werd na afloop van de ronde verricht.

Uitslagen : Hennie Meijer-Lauri Maris 0-1, Peter Hoens-Thiemen Dekker 1-0, Han van de Laar-Jochem Mullink 0-1, Bert te Sligte-Evi Maris 1-0, Han Schuurmans-Matthijs Hoens 1-0.

Loting: Bert te Sligte-Han Schuurmans (1.20 uur-1.20 uur), Henk te Brinke-Jochem Mullink (1.45 uur-0.55 uur), Mark Burgers-Lauri Maris (1.15 uur-1.15 uur), Marcel Krosenbrink-Peter Hoens (1.20 uur-1.20 uur).