Gezellige pakjesavond bij het WSG

Met 29 deelnemers aan de tweede speelavond Schaak Vrij, mag deze editie gerust een succes worden genoemd. In een verwachtingsvolle sfeer, het was tenslotte pakjesavond, werden ronde 5 t/m 8 van Schaak Vrij gespeeld. Het bijzondere aan deze avond was dat er na iedere ronde geloot werd. Drie winnaars konden een prijsje uitzoeken. In totaal waren er dus 12 winnaars van een prijsje.
Tevens was er nog een extra prijs voor de hoogst scorende speler van deze avond. Die prijs werd met 3,5 uit 4 gewonnen door Henri Abbink. Weliswaar scoorde Rob Voogd 3 uit 3, maar de laatste ronde sloeg hij over.

Met die score van 100 procent is Rob Voogd meteen de koploper, ook van groep C. Oscar Wamelink leidt de B-groep met 67%, hij deelt die plek met Henk te Brinke, Lauri Maris, Stefan Teloeken en Han Schuurmans. Gerard Harbers staat eerste in de A-groep met 88%. Een aantal van genoemde spelers moet nog wel de acht partijen halen (6 voor jeugdspelers), maar dat kan ook nog wel, want op dinsdag 5 maart en 30 april volgen de rondes 9 t/m 16.

Foto: veel animo voor Schaak Vrij