PSV/DoDO-WSG 7-9

Zowel WSG 1 als 2 moesten het in Putten opnemen tegen PSV/DoDO, een tegenstander waar WSG nog nooit eerder tegen speelde. WSG 1 kwam met een 2,5-5,5 zege beter uit de lockdown dan WSG 2: 4,5-3,5 verlies.
Bij het eerste won Thiemen Dekker wederom tegen een 2000+ speler. Hij zette WSG op voorsprong door een mooie koningsaanval. Ook de invallers Bert te Sligte (degelijke remise) en Henrik Lösing (winst tegen de sterkste tegenstander  2151) gaven het eerste een duw in de goede richting. Nadat ook Jochem Mullink, Arent Luimes ( in het eindspel) een halfje konden toevoegen behaalde ook teamcaptain Han Schuurmans een verdienstelijk halfje. Na ruim vier uur spelen zijn alleen Arjan van Lith en Reinhard Funke nog bezig. Arjan wint het eindspel met twee pluspionnen uiteindelijk toch nog vrij moeizaam. Reinhard heeft een gevaarlijke vrijpion , maar kiest in tijdnood niet voor de beste voortzetting en wikkelt af naar een toreneindspel met pion minder en haalt een halfje binnen.
Bij het tweede kwam invaller Geert ten Hietbrink heel slecht uit de opening en kon dat niet meer herstellen. Een andere invaller – Stefan Telöken – kwam een pion voor, maar één slechte zet deed hem de das om. Dick Boogaard wilde bijna een remise-aanbod accepteren, probeerde het nog even en won. Dick van Wamelen probeerde een matnet op g7, maar het mat kwam er niet en hij verloor. Herby Aalbers speelde voor het eerst sinds twee jaar een partij en was nog zo onwennig dat hij vergat te noteren. Het spel was hij nog niet verleerd: winst. Henri Abbink kon een eindspel net niet winnen: remise. Marcel Krosenbrink gebruikte teveel tijd. Hij kwam wel goed te staan, maar vond met weinig tijd niet de goede zetten en belandde in een verloren eindspel. Gerard Harbers wist een remiseachtig eindspel door een foutje van zijn tegenstander toch nog te winnen, maar een matchpunt leverde het helaas niet op.