Ronde 2: krassen, krassen, krassen

Zoals ik vorige week al meldde maak ik geen ronde verslag meer. Hooguit wat impressies, maar als er wat interessante ‘randzaken’ zijn met betrekking tot het schaken zal ik ze vermelden. Daarvoor is het altijd leuk om input te ontvangen. Dan even over de Plusactie.

We zijn een van de 44 Winterswijkse verengingen die maximaal 25.000 euro kunnen verdelen. Dat gaat in verhouding naar het aantal sponsorpunten dat je hebt. Momenteel, 16 september, staan we op plaats 22 (precies de helft) met 109 punten en het bedrag van 462 euro. Koploper FC Trias heeft 438 punten en FC Winterswijk heeft er 437. Beide goed voor ruim 1.800 euro. Op de app kun je dat volgen. Ik hoorde dinsdag ook de tip over het vragen of je de punten mag hebben als degene die voor je aan de kassa staat ze niet hoeft. Zo kom ik ook aan extra punten.

Zelf ben ik overigens geen kraslotenkoper. Tevens vertrouw ik dat goedje niet dat je met een muntje moet wegkrabben en het geeft ook nog eens zo’n troep. Heb trouwens nog even gezocht of het kwaad kon voor het milieu, maar gelukkig geen bevestiging daarvan gekregen. Maar ja, deze krasloten zijn voor de schaakclub dus je moet wat. Hieronder, in de oproep van Gerard, staat overigens dat je de punten ook aan Marcel kunt geven, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Nu alleen nog naar die winkel om iets te kopen. Elk bedrag voor het WSG is mooi meegenomen. Overigens grappig dat er op iedere sponsormunt, die ook in de grootte van 2 en 5 punten verkrijgbaar zijn, een schaakpaard staat. Nu ga ik maar even mijn 12 punten krassen en activeren.

update: op 16 september om 18.00 uur staan we op plek 19 met 136 punten goed voor 533 euro.

Groet, Han

DOE MEE SVP !! Tot en met 13 november loopt de Plus actie : “Spaar je club gezond.” De Plus in Winterswijk stelt daarvoor € 25.000 beschikbaar. Bij iedere € 10 en bij sommige actieproducten krijg je een sponsorpunt. Die kun je activeren voor het WSG op de site van de Plus. Of je geeft je punten aan een bestuurslid (Marcel), die zorgt voor activering. Bij de spaaractie gaat het om de onderlinge verhouding van onze punten tot de punten van de andere clubs. Hoe beter die verhouding, hoe meer we krijgen. 

Vriendelijke groet, Gerard Klein Langenhorst.