Interne competitie weer van start

“Het kan wel eens een record zijn”, zei Marcel Krosenbrink. “Starten met 42 deelnemers is wellicht nog niet eerder voorgekomen”. Wel zijn we eens met meer dan 40 spelers geëindigd. Maar de speelronde begon goed met 14 partijen en …. gebak. Vanwege het vijftigjarig WSG-lidmaatschap van Dick Boogaard trakteerde hij op een grote en smakelijk taart van bakker Vaags (“ook voor lekker brood”).

In de loop van dit seizoen gaat Luc van Harxen het stokje van Interne Competitieleider van me overnemen. Dat betekent ook dat ik vanaf heden geen ronde verslagen meer maak. Wat er nog meer gaat veranderen weet ik niet, dat laat ik aan Luc over, maar iedereen zal ongetwijfeld zijn potje kunnen blijven spelen.

Voorlopig zet ik de bestanden met de uitslagen en stand nog wel iedere week op de site. Wellicht ook enkele one-liners, maar dus niet meer de hele ronde.