Fraaie zege Gerard Harbers

Het seizoen 2016 – 2017 zit erop. Zoals bekend is Jochem Mullink clubkampioen geworden met de prachtige score van 23x winst, 5 remises en 1 nederlaag in de derde ronde tegen Dick Boogaard. Dick behaalde de eerste plaats in de B-groep. Oscar Wamelink in de C-groep en Evi Maris in de D-groep. Hulde!

De 33ste en laatste ronde kende nog wel een verrassing. Gerard Harbers hield het hoofd koel tegen Klaudio Kolakovic. Hoe deze het ook probeerde, hij kwam tegen een Gerard in tijdnood niet door diens defensie heen. Plots kreeg Gerard tegenkansen, wist die te benutten en kon zo het volle punt binnen halen.

Dinsdag 6 juni wordt er voor de liefhebbers snel geschaakt en daarna volgt er de komende zes dinsdagen Zomerschaak. Dan kunnen er drie partijen van 25 minuten bedenktijd per persoon worden gespeeld. Iedereen is welkom. Aanvang 19.30 uur. Ook daarna zijn er vast nog liefhebbers om te blijven schaken tot aan het nieuwe seizoen. Die begint traditiegetrouw met de ledenvergadering op dinsdag 29 augustus. (HvdL)

C1R33Uitslagen C1R33Ranglijst (eindstand)