Eerste zege WSG 3

Haren kon helaas geen compleet team op de been brengen zodat het eerste punt al binnen was voor de wedstrijd begon. Alfred Schley zadelde  zijn tegenstander op met een dubbelpion, maar had een achterstand in zijn ontwikkeling, waarna gezien de stand op de andere borden de vrede werd getekend.

André Houwers trok gelijk fors van leer en overspeelde zijn tegenstandster. Zo ook Tim Witteveen die een royale tegenspeler had die een tweetal stukken in liet sluiten, verslikte zich nog bijna in een pat, maar loste dit op door een loperoffer.

Han van de Laar wint een stuk door een vorkje en er kan weer een punt worden bijgeschreven. Luc van Harxen weet tegen een jonge tegenstander de koningsstelling onder vuur te nemen, maar houdt daar toch maar één pionnetje aan over. Uiteindelijk geen gekke dingen meer doen en het punt op het droge gebracht. Reinhard Cvetkovic doet verwoede pogingen om de koningsstelling op te blazen en slaagt daarin glansrijk. Remko Algera houdt er van de stelling zo ingewikkeld mogelijk te maken, maar dan moet je niet een stuk weggeven. In het tweede jaar KNSB  de eerste overwinning. Einduitslag 6,5-1,5.