Alle uitslagen voor WSG

De drie WSG-teams kwamen in ronde 2 tot alle denkbare uitslagen. Winst, gelijk en verlies. Het eerste team verloor in Almelo met 5,5-2,5. Invaller Bert te Sligte, verliest nadat hij een pion op d5 niet meer kan dekken. Khaled Darwisch laat zich overrompelen met wit en verliest veel te snel in een hopeloze stelling. Jochem Mullink wint knap een kwaliteit en later de partij. Han Schuurmans geeft in een gelijke stelling een pion cadeau en komt dit niet meer te boven. Reinhard Funke en Gerard Harbers houden knap remise. Arent Luimes verliest na wisselende kansen en maakte de laatste fout met stukverlies. Arjan van Lith speelt goed tegen Peter Mijnheer, maar moet vechten voor remise. Uiteindelijk een dik verdiende nederlaag met 5,5 -2,5.
Het tweede team was op bezoek in Voorst. Paul van der Lee debuteerde bij WSG met een remise. Geert ten Hietbrink stond gedrongen, maar zijn tegenstander had weinig tijd. Geert counterde goed en won. Dick van Wamelen had constant wat druk en dat leverde uiteindelijk materiaal op. Ondanks deze tussenstand zag het er niet zo goed uit. Invaller Oscar Wamelink zat al de hele tijd een beetje in de problemen en die problemen werden steeds groter. Bij Henri Abbink hetzelfde scenario. Hij kwam terecht in een verloren eindspel van loper tegen paard. Dick Boogaard had het ook niet makkelijk, maar in de tijdnoodfase kreeg hij met een vrijpion kansen. Na de tijdcontrole werd de partij remise. Daniel Kloster leek na kwaliteitswinst op de zege af te gaan, maar hij gaf daarna nog meer terug. Het eindspel met een stuk minder wist hij echter kwam remise te houden, zodat zijn tegenstander niet hoefde te bewijzen dat hij het P+L eindspel tot winst kon voeren. Marcel Krosenbrink stond eerst minder, daarna beter en dat resulteerde in een toreneindspel met pluspion. Dat speelde hij niet op zijn best uit en zo werd ook die partij remise en de score 4-4.
WSG 3 begon met een 3-5 zege tegen ASV 7. Dit kwam lastiger tot stand dan vooraf ingeschat. Henk te Brinke was als eerste klaar door al vroeg in de partij de tegenstander met een geïsoleerde pion op te zadelen en won kort daarop een kwaliteit. Ook Luc van Harxen wist zijn opponent te trucen. Het derde punt werd gescoord door Robin Hoens die een voordelige stelling wist te verzilveren. Alfred Schley leek zelf iets minder te staan, maar wist de dame te vangen en het punt te scoren. Matthijs Hoens kwam snel twee pionnen achter Hij leek het nog te kunnen keepen, maar helaas. André Houwers won al snel vier pionnen tegen een loper, maar speelde het niet goed uit en verloor. Rob Voogd als invaller aan het achtste bord kweet zich goed van zijn taak en speelde de teamleidster van Arnhem langzaam naar een nederlaag. Reinhard Cvetkovic had het de hele middag al moeilijk. Zei al dat hij weinig zag en moest uiteindelijk een nederlaag slikken.