All time high

Nog niet eerder werden er op een interne speelronde van het WSG 18 partijen gespeeld. Dat vergt iets meer discipline van de spelers wiens partij afgelopen is, maar met af en toe een gepast verzoek tot wat stilte, kon iedereen toch onder opperste concentratie de eigen partij afmaken. In ieder geval zijn de speelomstandigheden voor de spelers gelijk.

Grote winnaar van de avond was Gerard Harbers. Hij won van Marcel Krosenbrink. Gerard nadert nu de top 3. Ook Jochem Mullink en Klaudio Kolakovic wonnen hun partijen. Er waren ten opzichte van de vorige ronden redelijk veel remises. Maar ook in die partijen werd (bijna overal) volop gestreden. Henk te Brinke gaf onnodig de winst weg tegen Oscar Wamelink en dat deed Kay Ruesink ook tegen David Poole.

Op dinsdag 26 december wordt er niet geschaakt. Voor de liefhebbers is er dinsdag 2 januari duoschaak (aanvang 19.30 uur). Twee spelers worden dan aan elkaar gekoppeld en vormen samen een team. De spannende interne competitie gaat op 9 januari verder. Goede feestdagen!

C1R13Ranglijst C1R13Uitslagen